Fietsaccu revisie

Werkt uw fietsaccu niet meer zoals het hoort? Dan kunt u uw fietsaccu reviseren bij Accu-Swap.nl. Bent u benieuwd hoe wij aan het werk gaan aan uw fietsaccu? Zie onze werkwijze.

Bekijk ook onze webshop voor nieuwe fietsaccu’s

Resultaat 1–12 van de 132 resultaten wordt getoond

Super Soco 60V scooter accu

SUPER 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 699,00 899,00

BMZ Brose down tube without wake 36V 25611-4

BMZ 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Bosch fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 299,00 449,00

Vogue Apollo 36V

VOGUE 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 319,00 449,00

Bosch Powerpack Bagagedrager 36V 300/400/500WH

BOSCH 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Bosch fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.   Wilt u toch liever een refurbished bosch powerpack, klik dan hier

 299,00 375,00

Fietsaccu nakijken

FIETSACCU NAKIJKEN Is uw accu defect? Weet u niet precies wat er mee aan de hand is. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw accu nakijken en daarna een prijs opgave sturen. ㅤ 01. Stuur de accu, de bijbehorende lader en de probleemomschrijving naar ons op. ㅤ 02. Wij kijken de accu zorgvuldig na op problemen en defecten. ㅤ 03. Wij nemen contact met je op en geven je een passend advies. ㅤ

Segway ninebot E110SE 48V

SEGWAY NINEBOT 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 689,00 809,00

MATTS 60V scooteraccu

MATTS 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.    

 649,00 809,00

NIU NQi Sport (Niu N1S) 60V 1710/SR18/65A-29 / 1710ISR18/65A-29

NIU 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.   LET OP: Kiest u voor een hogere capaciteit dat meer dan 5% afwijkt van de originele, hier dient een extra module geinstalleerd te worden in

 699,00 949,00

Nipponia WS-SW-6020Li 60V

NIPPONIA 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.    

 589,00 749,00

Qwic BA00060/BA00055 36V

QWIC 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 389,00 559,00

Gazelle Innergy 36V 36cm korte versie

GAZELLE 01. Kies op onze website de juiste capaciteit voor uw Gazelle Innergy fietsaccu. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Gazelle Innergy fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Vraag uw batterijrevisie aan en ontvang verzendinstructies via e-mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu laten reviseren en krijgt u via de mail instructies om de accu naar ons op te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang een geteste accu met testrapport terug. Wij testen uw accu grondig en vervangen deze waar nodig. Vervolgens sturen wij de accu met een testrapport naar u terug. Zo heb je de zekerheid dat je accu weer optimaal gaat functioneren. LET OP: Sommige Innergy-batterijen zijn in epoxy ingegoten en komen niet in aanmerking voor revisie, meestal te herkennen aan de zwarte schroeven op

 269,00 349,00

RIH Omega/B4 36V

RIH 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert. LET OP: Sommige accu's zijn dichtgegoten en kunnen niet in aanmerking komen voor revisie, helaas is dit van de buitenkant niet te zien. Tevens bij sommige gevallen dien u

 319,00 439,00

Super Soco 60V scooter accu

 699,00 899,00
SUPER 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt

BMZ Brose down tube without wake 36V 25611-4

 299,00 449,00
BMZ 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt

Vogue Apollo 36V

 319,00 449,00
VOGUE 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt

Bosch Powerpack Bagagedrager 36V 300/400/500WH

 299,00 375,00
BOSCH 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website

Fietsaccu nakijken

 1,00
FIETSACCU NAKIJKEN Is uw accu defect? Weet u niet precies wat er mee aan de

Segway ninebot E110SE 48V

 689,00 809,00
SEGWAY NINEBOT 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze

MATTS 60V scooteraccu

 649,00 809,00
MATTS 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website

NIU NQi Sport (Niu N1S) 60V 1710/SR18/65A-29 / 1710ISR18/65A-29

 699,00 949,00
NIU 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website

Nipponia WS-SW-6020Li 60V

 589,00 749,00
NIPPONIA 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website

Qwic BA00060/BA00055 36V

 389,00 559,00
QWIC 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt

Gazelle Innergy 36V 36cm korte versie

 269,00 349,00
GAZELLE 01. Kies op onze website de juiste capaciteit voor uw Gazelle Innergy fietsaccu. Op

RIH Omega/B4 36V

 319,00 439,00
RIH 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt

Fietsaccu vraag & antwoord

Hoe weet ik of mijn fietsaccu aan vervanging toe is

Er zijn een paar tekenen waarmee u kunt bepalen of uw fietsaccu aan vervanging toe is. Als u merkt dat de accu snel leeg raakt of dat de fiets minder ver gaat voordat de accu leeg is, kan dit een indicatie zijn dat de accu aan het einde van zijn levensduur is. Ook als de accu moeilijk op te laden is of als u een zwakker of ongelijkmatig licht van de verlichting opmerkt, kan dit duiden op een probleem met de accu. Als u twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Kan ik achteraf betalen voor de revisie van mijn fietsaccu?

Ja, bij ons betaalt u altijd achteraf voor de revisie van uw fietsaccu. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van onze diensten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de rekening voordat de werkzaamheden zijn afgerond. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina met veel gestelde vragen.

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: