BMZ Brose down tube without wake 36V 25611-4

BMZ

01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website.

  • Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Bosch fietsaccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie.

02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail.

  • Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen.

03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport

  • Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.
discount

Klik op uw gewenste capaciteit

300/400/500 Wh

6 Ah (216 Wh)

9 Ah (324 Wh)​

10,2 Ah (367 Wh)

Klik op uw gewenste capaciteit

Details

Bij Accu-Swap.nl specialiseren we ons in het bieden van hoogwaardige revisieservices voor e-bike accu's, waaronder de BMZ Brose Down Tube Without Wake 36V, model 25611-4. Deze specifieke accu, ontworpen voor integratie in de down tube van Brose aangedreven e-bikes, staat bekend om zijn slanke ontwerp, efficiëntie en robuuste prestaties. Het is een essentieel component dat fietsers in staat stelt om te genieten van langere en meer betrouwbare ritten. Na verloop van tijd kunnen deze accu's echter tekenen van slijtage vertonen, wat leidt tot een verminderde capaciteit en actieradius. Onze revisiedienst richt zich op het herstellen van uw BMZ Brose Down Tube Without Wake 36V accu naar zijn optimale staat, waardoor de levensduur van uw e-bike wordt verlengd en u weer maximaal kunt genieten van uw fietservaringen.

Herstelde Capaciteit en Prestatieverbetering

De BMZ Brose Down Tube Without Wake 36V accu, model 25611-4, is cruciaal voor het leveren van de energie die nodig is voor uw Brose e-bike. Ons revisieproces bij Accu-Swap.nl omvat het nauwkeurig vervangen van versleten of beschadigde cellen met nieuwe, hoogwaardige exemplaren. Dit herstelproces zorgt niet alleen voor het terugbrengen van de accu naar zijn oorspronkelijke capaciteit, maar verbetert ook de algehele prestaties en verlengt de actieradius van uw e-bike. Het resultaat is een verbeterde, betrouwbare en langdurige energiebron.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze topprioriteiten bij elke revisie. Elke gereviseerde BMZ Brose Down Tube Without Wake 36V accu ondergaat strenge kwaliteitscontroles en tests om te verzekeren dat deze voldoet aan onze hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit zorgt ervoor dat u met vertrouwen en veiligheid kunt blijven genieten van de voordelen van uw Brose e-bike.

Economisch en Milieubewust

Het reviseren van uw BMZ Brose Down Tube Without Wake 36V accu is een economisch slimme en milieuvriendelijke keuze. Dit proces verlengt de levensduur van uw bestaande accu, bespaart geld ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe accu, en draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval.

Deskundige Service en Advies

Ons team van deskundige technici biedt persoonlijk advies en ondersteuning bij al uw vragen over de revisie van uw BMZ Brose Down Tube Without Wake 36V accu. We zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en de unieke specificaties van uw e-bike. Bekijk hier onze werkwijze

Ontdek Onze Diensten

Voor meer informatie over onze revisieservices, bezoek onze website op Accu-Swap.nl. Blijf op de hoogte van onze nieuwste diensten en aanbiedingen door ons te volgen op sociale media instagram en facebook. Kies voor Accu-Swap.nl voor de revisie van uw fietsaccu, model 25611-4, en ervaar hernieuwde energie en verbeterde prestaties, waardoor u weer volop kunt genieten van uw fietstochten.

Specificaties

Extra informatie

Merk

BMZ

Accu model

Brose down tube without wake

Type cellen

Li-ion

Originele capaciteit

17.5 Ah 648 Wh

Garantie

24 maanden

EAN

8718717420326

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: