Aanvraag overige merken

Accu-swap repareert alle merken ook als deze niet op de website staan.

Uw Accu Expert voor Alle Merken en Types

Bij Accu-Swap begrijpen we dat elke accu uniek is, net als uw behoeften. Daarom zijn we er trots op dat we een breed scala aan accu-reparatie- en revisiediensten aanbieden, niet alleen voor fietsaccu’s, maar ook voor accu’s van scooters, boten, scootmobielen en meer. Ons deskundige team is uitgerust met de kennis en vaardigheden om bijna elk type accu nieuw leven in te blazen.

Uiteenlopende Expertise

Wij behandelen een breed spectrum van accumerken en -modellen. Ongeacht het merk of type van uw accu, ons team van specialisten staat klaar om een diagnose te stellen en de beste oplossing te bieden. We hanteren de nieuwste technieken en gebruiken hoogwaardige materialen voor onze reparaties en revisies, waardoor uw accu weer optimaal functioneert.

Onze Diensten Omvatten:

  • Fietsaccu Revisie: Of het nu gaat om een e-bike van een bekend merk of een zeldzamer model, wij kunnen de accu repareren of reviseren voor een verbeterde prestatie en een langere levensduur.

  • Scooter en Scootmobiel Accu’s: Scooter- en scootmobielaccu’s vereisen speciale zorg. Wij zorgen ervoor dat deze accu’s veilig en efficiënt werken, zodat u zich zonder zorgen kunt verplaatsen.

  • Bootaccu’s: Bootaccu’s zijn cruciaal voor plezier op het water. Onze revisiediensten zorgen ervoor dat uw vaartuig altijd klaar is voor gebruik.

Waarom Kiezen voor Accu-Swap?

  • Deskundig Advies: Ons team van experts biedt u persoonlijk advies en zorgt ervoor dat u de beste oplossing krijgt voor uw specifieke accuprobleem.

  • Duurzame Oplossingen: Wij streven naar duurzaamheid. Door uw accu te reviseren, dragen we bij aan een milieuvriendelijker gebruik van accu’s.

  • Betaalbare Tarieven: Onze prijzen zijn concurrerend. Wij geloven in het bieden van kwaliteitsservice tegen betaalbare prijzen.

  • Garantie op Ons Werk: Wij staan achter ons werk met garantie op de uitgevoerde reparaties en revisies, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem Contact Op

Heeft u een accu die aandacht nodig heeft? Neem contact op met Accu-Swap voor een snelle en effectieve oplossing. Vul ons online contactformulier in, bel ons, of kom langs bij onze werkplaats. Wij zijn er om u te helpen met al uw accuvragen en -behoeften.

Ontdek het verschil met Accu-Swap – waar elke accu een tweede kans krijgt!

Stuur ons een bericht

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: