Accu afgeven in Breda

Revisie zonder afspraak

Bij Accuswap zijn we blij om aan te kondigen dat we nu ook accu’s kunnen aannemen voor revisie zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen aan het maken van een afspraak en dat u gewoon bij ons binnen kunt lopen wanneer het u uitkomt. Bovendien hoeft u de accu niet eerst online aan te melden, u kunt gewoon bij ons langskomen.

 

Openingstijden en bereikbaarheid

Onze winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te helpen en u kunt ons bereiken op ons  076-2050575. Onze locatie is eenvoudig te vinden, we zijn gevestigd aan de Neerloopweg 17 in Breda met voldoende parkeerplek voor de deur.

LET OP: Zorg er wel voor dat u de lader meeneemt.

Gratis verzendservice

We hebben een fysieke winkel waar u welkom bent om uw accu af te geven voor revisie. Onze technici zijn gekwalificeerd en ervaren en zullen uw accu snel en efficiënt reviseren zodat u weer snel aan de slag kunt. Als u liever gebruik maakt van onze gratis verzendservice, kunt u uw accu aanmelden via de volgende link: aanmelden . Volg daarna de instructies in de mail om uw accu naar ons te verzenden.

Contact

Als u vragen heeft of als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bereiken via chat. Wij staan klaar om u te helpen.

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: