Fietsaccu reparatie

Rijd je niet meer evenveel kilometers met je fietsaccu als voorheen? Bij Accu-swap begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed functionerende fietsaccu te hebben. Vraag eenvoudig jouw fietsaccu reparatie aan via onze website en stuur je accu gratis op. Of kom langs zonder afspraak in onze vestiging in Breda.

Je accu weer als nieuw

Je koopt een elektrische fiets om langere afstanden mee te fietsen. Daarom is het belangrijk dat je even ver kan blijven fietsen met jouw fietsaccu. Vaak zijn alleen de batterijcellen van je accu versleten. Bij Accu-Swap vervangen we defecte cellen zodat jouw fietsaccu weer goed werkt. Op iedere reparatie ontvang je 2 jaar garantie. 

 

Fietsaccu reparatie of een nieuwe fietsaccu?

Aan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu kan een flink prijskaartje hangen. Een fietsaccu reparatie is goedkoper en zorgt ervoor dat je weer net zo ver kunt fietsen als voorheen. Hiermee bespaar je in de kosten en lever je een bijdrage aan het milieu. Het is immers zonde om je accu weg te gooien als alleen de batterijcellen vervangen hoeven te worden. Accu-Swap werkt met hoge kwaliteit batterijcellen zodat je fietsaccu weer als nieuw is. Bovendien kun je kiezen voor een hogere capaciteit fietsaccu zodat je nog verder kunt fietsen met dezelfde accu.

Voordelen fietsaccu reparatie

  • Fietsaccu reparatie is goedkoper dan een nieuwe fietsaccu;
  • Repareren is duurzamer dan een nieuwe accu;
  • Je bent 100% zeker dat de accu op de fiets past en je weet hoe deze werkt;
  • Kies voor een hogere capaciteit en rijd meer kilometers met dezelfde accu;
  • Met 2 jaar reparatiegarantie ben je zeker van een goed presterende fietsaccu.

De service van Accu-Swap

Eenmaal gewend aan je elektrische fiets, wil je niet lang meer zonder. Daarom zorgen onze technici ervoor dat je binnen een week de fietsaccu gerepareerd in huis hebt. Kies in de webshop jouw accu en vul je gegevens in. In de bevestigingsmail ontvang je uitleg over de verzendwijze. Eenmaal opgestuurd houden wij je op de hoogte van de fietsaccu reparatie. Je kunt ook je fietsaccu bij onze vestiging in Breda afgeven. 

 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw fietsaccu? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 076-2050575.

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: