Klantenservice

Onze klantenservice

Wij staan altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen met betrekking tot onze producten en diensten.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken of stuur ons een e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze live chat functie op onze website, waar onze medewerkers u direct kunnen helpen met uw vragen.

Onze klantenservice medewerkers zijn gekwalificeerd en ervaren om u te helpen met al uw vragen en problemen. Van technische ondersteuning tot het regelen van een zending naar ons antwoordnummer, wij zijn hier om u te helpen.

Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste producten en aanbiedingen, volg ons dan op Facebook en Instagram. Wij delen regelmatig interessante inhoud en aanbiedingen die u niet wilt missen.

Als u een vraag of probleem heeft waarvoor u onze hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw ervaring met onze producten en diensten te verbeteren.

Stuur ons een bericht

Volg je ons al?

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: