Levering en verzending

Bij ons kun je je fietsaccu laten reviseren zonder dat je hiervoor direct hoeft te betalen. U kunt uw accu gratis naar ons versturen met onze antwoordnummer, voor het terug sturen van uw accu rekenen wij €9,95. Wij maken gebruik van PostNL

Als je voor 16:00 achteraf betaalt, dan verzenden wij uw fietsaccu de zelfde dag.

Om ervoor te zorgen dat we je fietsaccu naar behoren kunnen reviseren, volgen we een grondige werkwijze. Klik hier om meer te leren over hoe we te werk gaan.

Na de revisie van je fietsaccu sturen we je een betaallink per mail, zodat je gemakkelijk kunt betalen. We bieden verschillende betalingsopties aan, waaronder iDeal Creditcard en bankoverschrijving , zodat je op een manier kunt betalen die het beste bij je past.

We zijn trots op de kwaliteit van onze revisies en bieden daarom 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Als je nog vragen hebt over onze leverings- en betalingsopties, als je contact met ons wilt opnemen, klik dan hier. We helpen je graag verder.

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: