Fietsaccu reviseren

Presteert de accu van uw fiets niet meer? Kunt u steeds minder kilometers afleggen met dezelfde accu? Laat je fietsaccu reviseren bij Accu-Swap. Reviseren is niet alleen goedkoper, Maar ook duurzamer!

Revisie vs. nieuwe accu

Een elektrische fiets is een hele investering waarvan je verwacht dat je er lang van kunt genieten. Als de fietsaccu slechter gaat presteren, is een nieuwe fietsaccu kopen vaak erg kostbaar. Daarnaast is het natuurlijk gewoon zonde om de oude accu weg te gooien als deze grotendeels nog in goede staat is. Tijdens uw fietsaccu revisie vervangen wij de interne batterijcellen door kwalitatieve nieuwe batterijcellen en hergebruiken wij oude onderdelen zoals de bms en behuizing. Zo ben je niet alleen goedkoper uit, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Upgrade je fietsaccu

Laat je fietsaccu beter presteren dan ooit. Met een fietsaccu revisie van Accu-Swap heb je niet alleen een grotere capaciteit, maar ook de levensduur gaat omhoog. Met de nauwkeurige werkwijze van onze monteurs is het mogelijk om extra capaciteit toe te voegen en zo de accuduur aanzienlijk te verhogen. Dit komt omdat de techniek MTB Lithium-ion jaarlijks verbeterd wordt. 

Wij werken enkel met krachtige energiecellen die je accu een boost geven. Kies in onze webshop het merk van uw fietsaccu en de capaciteit die past bij je gebruik. Na de fietsaccu revisie rijd je meer kilometers dan ooit op de zelfde accu.

Beter voor het milieu dus duurzaam

Als je fietsaccu niet goed meer werkt, is het zonde om alle onderdelen weg te gooien. Vaak zijn de meeste onderdelen nog helemaal intact en zijn het alleen de energiecellen die vervangen moeten worden. Een fietsaccu reviseren is daarom een stuk duurzamer dan een nieuwe accu kopen. Wij brengen jouw fietsaccu weer in topstaat en soms beter dan origineel!

 

Reviseren als oplossing voor lange levertijden en niet-beschikbare accu’s

Reviseren is in sommige gevallen een betere optie dan het aanschaffen van een nieuwe fietsaccu, vooral wanneer u te maken krijgt met lange levertijden of wanneer de accu voor uw specifieke fietsmodel niet meer leverbaar is. Hier zijn enkele redenen waarom reviseren in deze situaties de beste oplossing kan zijn:


Korte wachttijden

Het reviseren van een fietsaccu is vaak sneller dan het wachten op een nieuwe accu, vooral als er lange levertijden zijn. Met revisie kunt u uw accu binnen een kortere tijd weer operationeel hebben, zodat u niet lang zonder uw fiets hoeft te zitten.

Beschikbaarheid voor oudere modellen

Voor sommige oudere fietsmodellen kan het moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om een geschikte vervangende accu te vinden. In dergelijke gevallen biedt revisie een uitstekende oplossing, omdat het de bestaande accu nieuw leven inblaast met hoogwaardige cellen, waardoor u uw vertrouwde fiets kunt blijven gebruiken.

 

Fietsaccu reviseren bij Accu-Swap

Accu-swap is de specialist in het reviseren van fietsaccu’s. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het repareren en installeren van batterijen. Hierdoor is onze service snel en eenvoudig. Meld je fietsaccu revisie online aan, stuur je fietsaccu op of geef hem af en binnen enkele werkdagen ontvang je een volledig werkend fietsaccu met 2 jaar garantie terug.

Heb je vragen? Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 076-2050575.

 

Wil je jouw fietsbatterij herstellen in België? Kijk dan op www.batterij-swap.be.

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: