Over Ons

Over Accu-swap

Accu-swap is een familiebedrijf dat al 20 jaar ervaring heeft in het repareren van telefoons. Onlangs hebben wij het idee gehad om ons aanbod uit te breiden met accu revisie. Deze stap was voor ons een logische volgende stap, aangezien de werkzaamheden vergelijkbaar zijn met onze oorspronkelijke werkzaamheden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons bedrijf. Wij vinden het slecht voor het milieu om alles nieuw te kopen en willen daarom graag bijdragen aan een schoner milieu door revisie van accu’s te promoten. Door uw oude accu te laten reviseren, bespaart u niet alleen geld, maar ook energie en grondstoffen.

Service

Bij Accu-swap staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij willen onze klanten een zo goed mogelijke ervaring bieden, en daarom werken wij hard om snel en efficiënt te werk te gaan. Wij bieden een gratis diagnose aan en geven altijd een prijsopgave voordat we de accu gaan reviseren. Daarnaast bieden wij 2 jaar garantie op onze revisies, zodat onze klanten gerust zijn dat hun accu in topconditie is. Wij zijn trots op onze professionele en milieuvriendelijke benadering van accu revisie en hopen dat wij een bijdrage kunnen leveren aan een schoner milieu.

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: