Scooterbatterij herstellen

Batterij-Swap: de specialist in revisie

Batterij-Swap – Scooterbatterij Herstel

Bij Batterij-Swap begrijpen we dat jouw elektrische scooter een cruciaal onderdeel is van jouw dagelijks leven.

Daarom bieden wij hoogwaardige herstellingen van scooterbatterijen aan om ervoor te zorgen dat je zonder onderbrekingen van je rit kunt genieten.

Wat is batterij-herstel?

Scooterbatterij herstel is een proces waarbij we je bestaande batterij behouden, maar de interne componenten vervangen. Dit betekent dat we de originele cellen, die vaak van Chinese makelij en lagere kwaliteit zijn, vervangen door hoogwaardige cellen. Hierdoor krijgt je scooterbatterij een nieuw leven, zonder dat je een nieuwe batterij hoeft aan te schaffen. Deze procedure is niet alleen kostenefficiënt, maar draagt ook bij aan een beter milieu door het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor scooterbatterij herstel?

Het herstellen van je scooterbatterij biedt vele voordelen. Ten eerste is het een kostenbesparende oplossing; de prijs voor een nieuwe scooterbatterij kan aanzienlijk hoger zijn dan voor herstel. Daarnaast kunnen wij bij herstel vaak de capaciteit van je batterij verhogen, waardoor je langere afstanden kunt afleggen op één laadbeurt. De meeste fabrikanten maken ook gebruik van goedkope Chinese cellen waardoor deze sneller slijten, doordat wij gebruik maken van hoogwaardige cellen verlengen wij de levensduur van uw batterij. Tot slot is batterij-herstel een duurzame keuze; je vermindert de hoeveelheid afval door gebruik te maken van bestaande onderdelen.

Onze diensten

Bij Batterij-Swap gebruiken we alleen hoogwaardige cellen voor onze hersteldiensten. Onze specialisten zijn ervaren en gecertificeerd, wat zorgt voor een vakkundige aanpak en betrouwbare resultaten. De hoeveelheid cellen die we in je batterij plaatsen, bepaalt de capaciteit en de prijs van het herstel. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een herstelling die aansluit bij je behoeften en budget.

Bekijk hier de revisie mogelijkheden voor scooter batterijen

Super Soco 60V

SUPER 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 699,00 899,00

Segway ninebot E110SE

SEGWAY NINEBOT 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.

 689,00 809,00

NIU NQi Sport

NIU 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.   LET OP: Kiest u voor een hogere capaciteit dat meer dan 5% afwijkt van de originele, hier dient een extra module geinstalleerd te worden in

 699,00 949,00

Nipponia WS-SW-6020Li 60V

NIPPONIA 01. Kies de gewenste capaciteit voor uw accu op onze website. Op onze website kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten voor uw Scooteraccu, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. 02. Meld uw accu aan voor revisie en ontvang verzend instructies per mail. Nadat u de gewenste capaciteit heeft gekozen, kunt u uw accu aanmelden voor revisie en ontvangt u verzend instructies per mail om de accu naar ons toe te sturen. 03. Stuur uw accu op voor revisie en ontvang getest retour met testrapport Wij zullen de accu grondig testen en waar nodig vervangen. Daarna sturen we de accu terug naar u met een testrapport. Zo heeft u de zekerheid dat de accu weer optimaal functioneert.    

 589,00 749,00
  • WERKWIJZE SCOOTERACCU REVISIE

Stap

01

Batterij aanmelden

Bij Batterij-Swap beginnen we je scooterbatterij herstel nadat je deze aangemeld hebt. Je kunt je scooteraccu aanmelden via de onderstaande link

Stap

02

Onderzoek

Bij Batterij-Swap hanteren we een gestructureerde aanpak voor scooterbatterij herstel. Eerst diagnostiseren we de accu om de huidige staat en eventuele problemen te identificeren.

Stap

03

Indien nodig prijsopgave

Na ons grondige onderzoek ontvang je van ons een gedetailleerde prijsopgave. Deze geeft inzicht in de kosten van de herstel, afgestemd op de specifieke behoeften van uw scooter batterij. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Stap

04

Herstel

Als u akkoord bent met de prijsopgave, gaan we over tot de herstel van uw scooterbatterij. We vervangen versleten of defecte cellen met nieuwe cellen om de levensduur en prestaties van uw batterij te verbeteren.

Stap

05

Testen

Na de hestel testen we je scooterbatterij grondig. Dit zorgt ervoor dat de accu betrouwbaar en optimaal functioneert. We verzekeren de kwaliteit en duurzaamheid voordat we de batterij terugsturen.

Stap

06

Terugsturen

Als de tests zijn voltooid, sturen we je scooterbatterij veilig terug. Je ontvangt een e-mail met een betaallink voor de uitgevoerde diensten. De factuur kun je eenvoudig en veilig online betalen. Je scooter is nu klaar voor vele nieuwe, zorgeloze kilometers!

Volg je ons al?

Toegankelijkheid

Klantenservice

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: