Verzending en levering

Als wij uw betaling voor 16:00 uur hebben ontvangen, wordt uw gereviseerde fietsaccu dezelfde dag nog verzonden met PostNL. U krijgt een e-mail  met de trackinggegevens, zodat u uw pakket kunt volgen en op de hoogte blijft van de verwachte leverdatum.

Garantie

Bij Accu-Swap.nl zijn we trots op de kwaliteit van onze revisiediensten. Daarom bieden wij u een garantie van 24 maanden op de vervangende cellen. Mocht u problemen ondervinden met uw accu binnen deze periode, neem dan gerust contact met ons op en we zullen u graag verder helpen.

Ondersteuning

Heeft u vragen of opmerkingen over uw gereviseerde fietsaccu? Ons deskundige team staat voor u klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op via e-mail op info@accu-swap.nl of bel ons op 076-2050575.

Feedback

We stellen uw feedback zeer op prijs en horen graag over uw ervaring met Accu-Swap. Uw mening helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Namens het hele team bij Accu-Swap willen we u bedanken voor uw vertrouwen in onze diensten. We wensen u veel plezierige en zorgeloze kilometers toe met uw gereviseerde fietsaccu!

WAT DOE REVISIE?

De capaciteit van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. U kunt dit het beste vergelijken met de benzinetank van een auto: naarmate de tank groter wordt (en dus de capaciteit toeneemt), profiteert u van een grotere hoeveelheid brandstof.

Een belangrijk voordeel van revisie is dat u de capaciteit naar wens kunt vergroten. Afhankelijk van de gekozen capaciteit (uitgedrukt in Wh), wordt het bereik van een batterij met een bepaald percentage vergroot. Als wij de capaciteit van uw fietsaccu bijvoorbeeld upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter (in vergelijking met een nieuwe accu), onder gelijke omstandigheden.

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. De grootte van de benzinetank zegt namelijk niets over de omstandigheden of de efficiëntie van de motor/bestuurder.

De volgende factoren zijn rechtstreeks van invloed op het aantal kilometers dat per acculading gereden kan worden: